keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Weediä englanniksi ja figuureita

Joka tapauksessa, kummasti piristi aamua, kun posti saapui ihan syystä myöhässä, oli varmaan aika kannettavaa:
Minulta puuttuivat kaksi englanninkielistä Weed-mangaa, jotka sain ostettua yhdeltä myyjältä tosi hyvään hintaan. Ymmärrän kyllä, että on harvinaisuuksia ja hinnat nousee, mutta eBayssa pyydetään muistaakseni ensimmäisestä mangasta 70 dollaria. Missä on kohtuus? Ovatko nämä oikeasti niin haluttuja ja harvinaisia, kun näitä tuppaa kuhisemaan joka paikassa nyt?
GLW1 sai seuraa itselleen hyllyyn, onpa mukavaa nähdä kaikki koossa.

 Tämä oli taas niitä tavoitteita, jotka ajattelin saavuttavani "joskus" mutta se olikin sitten tänään ilmeisesti :'D

Oli ihan pakko vilkaista - olen viimeksi ostanut helmikuussa Weed-figuja, joten on tosiaan tullut pidettyä taukoa niiden osalta. Myin tässä osan pois: Hougen, Sniper, Kamakiri, George ja P4 poistuivat keskuudesta ja hankin nyt niiden tilalle figuureita, jotka ovat enemmän suosikkejani: Kyoshiro ja Ken.
Minusta tuntuu, että täällä on keräilijöitä, joiden ilme on tälläinen, kun kerron tämän -> D8

Mutta sanon kuitenkin: olen varmaan ainoa kerjäilijä jota on häirinnyt tosi paljon, että tikun päässä olevat figut ovat paljon muita korkeammalla ja heti saatuani ensimmäisen tikun päässä olevan figuurin (olikohan se nyt GB), katkaisin sen tikun niin, että se on muiden tasolla edes vähän XD
Ja näin olen tehnyt kaikille muillekin. Omatpahan ovat figuurini ^^'

2 kommenttia:

 1. mistä ostit figurit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Weed-figuureita löytyy suomalaisistakin nettikaupoista, esim. Ginga.fi-kauppa myy niitä erikseen:

   http://ginga.fi/kauppa/

   Omani ovat Futagoshopista, mutta kauppa sijaitsee Ruotsissa ja varsinkin nuorille sen käyttö voi olla haasteellista (kielen ja valuutan voi vaihtaa, maksu pitää hoitaa itsenäisesti omasta verkkopankista, ei ole mitään maksupainiketta).

   Poista