sunnuntai 23. kesäkuuta 2024

Shosen Granden Pop up-liike Tokiossa

 

© Shosen Grande, X


Japanilaisia tapahtumia ei hirveän näkyvästi huomioida Ginga-piireissä Suomen puolella ymmärrettävästi, mutta ajattelin, että erityisesti tämä olisi kiva taltioida myös blogiin muille tiedoksi ja ihmeteltäväksi. Tokion Shosen Grandessa oli meinaan toukokuussa Takahashin nimikirjoitustilaisuus ja heillä oli varattu Ginga-oheistuotteille oma Pop up-liike nurkkauskin.

© Shosen Grande, X

 

Mangan lisäksi kuvissa on nähtävillä Yokote Masuda Manga Museon oheistuotteita, kuten käsipyyhkeitä, kortteja ja avaimenperiä, mutta lisäksi Shosen Grande oli tuottanut myös itse erän oheistuotteita, joita ei ole saanut muualta kuin paikan päältä tai välikäsien kautta.

Shosenin omissa oheistuotteissa pääpaino oli GNG:n susisaagalla, joka oli positiivinen yllätys monelle fanille - susisaagaa huomioidaan hyvin olemattomasti muissa oheistuotteissa. Alla listaus Shosenin valmistamista oheistuotteista:

• 2 erilaista Akakabuto-aiheista akryylistandia, 1430 jeniä / kpl
• Erilaisia akryyliavaimenperiä, 660 jeniä / kpl
• 2 erilaista t-paitaa, 3850 jeniä / kpl
• Battōga tenugui (Tenugui on perinteinen japanilainen koristepyyhe, joka on valmistettu ohuesta ja kevyestä puuvillasta.), 1980 jeniä
• Battōga pyyhe, 2200 jeniä
• 2 erilaista A4 muovitaskua, 715 jeniä / kpl

 


© Shosen Grande

Onnistuin nappaamaan Japanin huutokaupasta muutaman tuotteen omaankin kokoelmaani.Fūga-avaimenperä, avaimenperissä on kiinnityskohta myös alapuolella, joten ne saa halutessaan kiinni toisiinsa. Fūga maksoi minulle välikäden kautta 4799 jeniä (~32 euroa). Jostakin syystä jouduin huutamaan tätä kahdesti, koska myyjä perui ensimmäisen huutoni.


Toinen akryylitelineistä, jalusta näkyy toisessa kuvassa. Tästä maksoin myös 4799 jeniä.Toinen muovitaskuista. Tästä maksoin 3799 jeniä eli noin 25 euroa.

6 kommenttia:

 1. PS. Kasvata selkäranka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on pakko kysyä: miten selkärangan kasvattaminen auttaa toistuviin turhiin spammiviesteihisi, jotka eivät liity mihinkään aiheeseen tässä blogissa? 🤔

   Poista
  2. Onpa ikävä ilmiö nämä epäasialliset ja täysin randomit kommentit. Tosi harva enää blogeja viitsii kirjoitella ja sitten kiitos uusista teksteistä on tämä. Vastaavia kommentteja olen minäkin saanut säännöllisen epäsäännöllisesti. Uskon liikkeellä olevan vain yksi henkilö, jolla ei valitettavasti näytä olevan omaa elämää.
   Se siitä negailusta. Kiva kun olet postannut nyt useamman postauksen viime aikoina! Kaipaan aina lisää luettavaa. Japanilaisten tapahtumien dokumentointi on hyvä idea, koskaan ei tiedä jos nämäkin kuvat olisivat poistuneet netistä. Nyt eivät poistu.

   Poista
  3. Surullista, jos elämässä ei ole muuta sisältöä. Muistankin sinun maininneen muutamaan otteeseen, että olet kanssa saanut näitä omituisia kommentteja, joissa ei ole päätä eikä häntää.

   Kiitosta! Olisin vapailla halunnut kirjoitella enemmänkin, mutta nyt iski jotenkin tyhjää ja postaukset jäi aika lyhyiksi ja tylsiksi. Olisi kiva kirjoitella aktiivisemmin.

   Poista
 2. Ohhoh, aikamoinen lisäkustannus välikäsien kautta. Osaatko sanoa mistä tuo koostuu, isot postitukset? Mitä muutaman kerran olen mm. Buyeeta käyttänyt niin en muista sen lisänneen kuluja ihan tuohon tapaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti vain tilaisuus nostaa hintoja jälleenmyyjänä, koska tuotteilla on tosi rajoitettu saatavuus. Nuo ovat tosiaan myyjän määrittämiä hintoja eli niissä ei ole edes vielä veroja yms. mukana. Alkuperäiset hinnat ovat Shosenissa pyydettyjä alkuperäishintoja.

   Poista

Kommenttien tarkistus päällä spämmiviestien vuoksi.