sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Blogin kuulumisia, pitkästä aikaa!

Huomasin juuri etten ole tehnyt ainuttakaan postausta vielä tämän vuoden puolella... se kertonee jotakin motivaatiostani ja ajantajustani. Käytän nykyään suurimman osan vapaa-ajastani vain akkujen lataamisen työviikon jälkeen ja piirtämiseen, bloggaaminen on jäänyt vähemmälle viime aikoina. 

En tykkää hirveästi puhua yksityiselämästäni julkisesti täällä netin puolella, mutta mainittakoon sen verran, että noin vuosi sitten sain diagnoosin masennuksesta, jonka kanssa kamppailu on täysin kausiluonteista lääkityksestä huolimatta. Tämä on vaikuttanut myös jaksamiseen ja kiinnostukseen, mutta toistaiseksi en ole lopettamassa blogin kirjoittamista, vaikka se vähän kuolleelta välillä vaikuttaakin. 

Olen hiljentynyt huomattavasti fandomissa, mutta sarja kiinnostaa minua edelleen ja ostelen ihan normaalisti kuukausittain Orion-pokkarit ja odotan innolla pian julkaistavaa Taistelukoira Zeroa (Byakuren No Fang) Takahashilta. Olen kirjoittanut kyseisestä sarjasta jo minimaalisen blogitekstin vuonna 2014, mutta en saanut siitä aikoinaan hirveästi irti. Teen siitä todennäköisesti uuden tekstin, kun sarja tulee suomeksi.

The Last Warsien ostelu on tällä hetkellä jäänyt pokkariin 14, jota en ole edes avannut, saatika tehnyt siitä kuvapostausta. Sarja tuntuu polkevan paikoillaan ja mielenkiinto siihen on lopahtanut melkein kokonaan lupaavasta alusta huolimatta. 

Sen sijaan olen miettinyt, josko keskittyisin parhaillaan suomennettavaan Orioniin enemmän. Kukaan muu bloggaaja ei näytä tekevän siitä arvosteluja parhaillaan ja ainoa käytävä keskustelu taitaa tapahtua lähinnä Kaksoissolan foorumilla muutaman aktiivisen kävijän osalta. Sarja on minusta kiinnostava ja kaipaisi vähän enemmän huomiota myös tällä hiljentyneellä blogirintamalla.

Sellaisia pieniä kuulumisia tähän väliin.
Vielä loppuun pientä tiivistelmää menneen joulukalenterin osalta.

Joulukalenterin satoa muualla netissä:

Olen useampana jouluna tehnyt normaalisti Ginga-aiheista joulukalenteria, jossa julkaisin Kultanuoli-nimisen parodia sarjakuvan. Latasin sarjakuvan äskettäin myös sarjakuvatililleni Smackjeevesiin, josta sen voi lukea myös suomeksi.Tein myös jonkin verran kuvapohjia, joita onkin jo jonkin verran käytetty ainakin Instagramin puolella mm. ropettajien toimesta. Olen myös tehnyt muutamia hahmo designeja itse Instragramin puolella, koska niille oli paljon kysyntää.

Pohjat löytyvät täältä

9 kommenttia:

 1. Kiva ettei blogi ole kuollut, vaikka onkin vähän hiljaisempaa ollut. Ihan ymmärrettävää tosin, ettei bloggaamiselle ana riitä aikaa tai jaksamista.

  Olen seurannut Hopeatiikeri-blogia jo monta vuotta ja odottelen innolla tänne tulevia postauksia. :) Esimerkiksi postauksen Taistelukoira Zerosta ja Orionista kiiinnostavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa kuulla, että postaukset kiinnostavat! :)

   Poista
 2. Sullakin masis. Ihan pyllystä. :<

  VastaaPoista
 3. Satanica aikoinaan kirjoitti jokaisesta pokkarista jotain mietteitään. Etenkin sotakoirasaagan aikaan oli kivaa lukea pokkari ensin yksin ja sitten tulla nettiin lukemaan hänen näkemys. Kaipaisin tälläistä takaisin ja olisihan se siistiä jos jaksaisit moista tehdä Orionin kanssa, ei nyt joka pokkarista tarvitsisi toki, mutta silloin kun inspaisi kirjoittaa. Ja masennuksesta, se on perseestä. Itse olen tapellut sen kanssa, jaah, ehkä 16v asti, ja nyt olen 26v joten vuosipäiviähän tässä juhlitaan. Kirjoittaminen on kuitenkin semmoinen homma itselleni, että osaan pieraista ulos edes jotain oli miten paska olo tahansa. Minulle voi asiasta avata sanaista arkkua, jos siltä koskaan tuntuu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Itsekin olen huomannut, ettei tälläistä arvostelua ole enää ollut blogeissa pitkään aikaan ja mietin, josko toisin sen takaisin Orionin osalta vaikka parinkin pokkarin tiivistelminä ^u^
   Kiitos paljon tuesta ja tukea sinnekin tämän sairauden osalta! ♥

   Poista
 4. Olisi kyllä kiva, jos olisi vähän keskustelua Orionista! Itse olen harkinnut, josko herättäisin kuolleen manga-blogini eloon (tai tekisin uuden) ja keskustelisin siellä jokaisesta ilmestyneestä Orionista, mutta kirjoittaminen ja bloggailu ei ole mun vahvuuksia.. (pelottaa liikaa, mitä ihmiset saattais sanoa, jos teksti ei oo hyvää ugh)
  On kyllä harmi kuulla, että Last Wars polkee paikoillaan! Toivoin, että se olisi sellain räjähtävä loppu Gingalle! (itse kun en ole mitään spoilerien pelossa siitä katsellut)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Olisi kivaa lukea sinunkin blogia ja fiiliksiä Orionista! Ginga-aiheinen bloggaus on vähän hiipunut tässä vuosien aikana. Itse en koe, että olisin mitenkään hyvä kirjoittamaan, mutta bloggaus on jostain syystä tuntunut aina melko rennolta harrastukselta, kun luopui siitä, että sen olisi pakko olla aktiivista pakkopullaa.

   Poista
 5. Pohdinnat pokkarista olisi mukavia, itsekin kommentoin Tähdenlento -blogissa Weed-pokkareita, kun Satanica oli niistä arvostelun tehnyt. Harmi, ettei sinne kommentoitu Weed-pokkareita loppuun asti, satika että hän olisi postannut Orion-pokkareista.

  GtLW:n kuvapostaukset on olleet mukavia, onpahan maistiaisia siihen asti, kunnes saadaan sarja (toivottavasti) suomeksi. Myönnän itsekin, että sarja on alkanut polkea paikoillaan, mutta nähtäväksi jää, miltä tarina sitten tuntuu lukea, jos ja kun sen saa luettavaksi suomeksi :)

  VastaaPoista