keskiviikko 24. elokuuta 2016

Pehmosetti: Kyoshiro & Jerome


Ja näin pääsee esittelyyn viimeisinkin PurePlasticin setti! Tämän setin kanssa ei nokka kauaa tuhissut, nämä olivat tulleet ilmeisesti Suomeen vähän etuajassa, joten ensimmäiset pääsivät jo ihastelemaankin viimeistä settiä luonnossa. Yleisestikin ottaen fiilikset kaikista PurePlasticin pehmoista ovat olleet korkealla alusta alkaen ja vaikka kuvia olikin tullut katseltua useaan otteeseen netissä, pehmoihin ei vain ole ehtinyt kyllästyä. Näistä pehmoista vain Weedin näkeminen oli "peruskauraa", kun pehmoa oli päässyt hypistelemään jo prototyyppinä.

Tämän setin molemmat hahmot kuuluvat aika korkealle suosikkilistassani, erityisesti Kyoshiro, joten olin mielissäni tämän hahmon valitsemisesta settiin. Ylipäätään itselläni ei ole ollut pahaa sanottavaa hahmovalinnoista, vaikka monia hahmoja olisikin mukavaa saada lisää pehmoiksi. Etunenässä toivoisin GNG-hahmoja, kuten Giniä, Akamea, Johnia ja Kurotoraa. 
Kyoshiro taitaa olla pehmoista ainoa, jonka arvet ovat omaan silmääni vähän liian paksut ja paikoittain hieman kömpelön näköiset (esim. poskessa ja hännässä). Koska pehmo on yksivärinen, huomio kiinnittyy erityisesti arpiin, koska pehmossa ei ole muita yksityiskohtia. Kyoshiron kohdalla haluan kuitenkin ylistää pehmon toteutusta noin muutoin, sillä sen anatomia on toteutettu juuri eikä melkein. Ainakin omassa versiossani pehmo on myös todella tanakka ja pysyy täydellisesti jaloillaan. Tässäkin on ollut pieniä heittoja ihan pehmokohtaisesti. Kyoshiron ripsekkäät silmät ovat jo melkein hahmon tunnusmerkkejä. Vaikka ne tekevätkin hahmosta aavistuksen nartun näköisen, kuuluvat ne kuitenkin olennaisesti hahmoon, joten minulla ei ole niiden osalta mitään negatiivista sanottavaa. Kyoshiro näyttää hyvin paljon itseltään ja hahmon tunnistaa pehmosta helposti.

Kyoshiron osalta halusin vielä mainita mielenkiintoisen lisähuomion, jonka Uru halusi jakaa kanssani, kun on tullut keskusteltua jonkin verran viime aikoina näistä pehmoista ja toki itseänikin kiinnostaa tietää enemmän oheistuotteiden taustoista. Pehmot tulevat usean pehmon laatikoina, kuten PurePlasticin jakamista kuvistakin voi huomata. Nämä laatikot ovat sekalaisessa järjestyksessä ja jokainen laatikko on numeroitu sen mukaan, mikä valmistunut erä on kyseessä. Omistamani Kyoshiro on oli ensimmäisestä valmistuneesta erästä eli laatikosta numero yksi. Tällä ei ole varsinaisesti mitään merkitystä pehmon arvon tms. suhteen, mutta tämä tieto oli mielenkiintoinen. Uru mainitsi myös, että tämä laatikko oli ensimmäinen ykköslaatikko, jonka hän on itse bongannut tähän mennessä.


 Jerome onkin sitten viimeisimpiä esiteltäviä pehmoja. Kyseessä on kuitenkin sen verran isossa roolissa oleva hahmo, että on hyvä, että hänellekin löytyi paikka pehmojen joukossa. Positiivisena asiana voin sanoa, että prototyypin kuvista katsoin, että pehmo koostuisi parista erivärisestä tummasta kankaasta (kuten Hougenin täplät), mikä ei olisi miellyttänyt silmääni, mutta tämä johtuikin vain siitä, että pehmon karva kiiltää enemmän tietyssä valossa. Hahmon kuviot ovat onnistuneet ja pehmo näyttää muutenkin todella hyvältä. 

Jostakin syystä oman pehmoni sivuprofiili on täydellinen, mutta edestä katsottuna sen naama näyttää hieman hassulta, en oikein osaa sanoa mistä tuo johtuu. Jeromella on vielä tavallistakin surullisempi ilme tämän takia. Jerome-parka.

 

 Ainoa varsinaisesti laatua koskeva kritiikki omaa pehmoani kohtaan minun täytyy kuitenkin antaa Jeromen nenästä, joka oli hyvin näkyvästi kulahtanut. Koitin ottaa mahdollisimman selkeän kuvan, josta näkee, että nenän päässä on kirkasta maalipintaa, mutta muutoin nenä on mattapintainen. En ole ihan varma mahtaako sillä olla tekoa asian kanssa, miten hahmon kasvojen kuviointi on tehty. Kuluttaako se jotenkin enemmän tuota aluetta vai onko nenä-kappale ollut vain vähän huonompi yksilö.Lopuksi vielä kuva kaikista pehmoista~
Olipa vaikeaa saada näitä samaan kuvaan, kun ovat sen verran isoja, huh.


20 kommenttia:

 1. Jerome on niin söppänän näköinen!! >w<
  Kyoshiron hankkimista olen itsekkin miettinyt, mutta nuo arvet näyttää sen verran jänniltä että taitaa jäädä toiseen kertaan.Tesshin onkin ainut, jonka olen hankkinut. Se on kyllä mahtavaa, että näitä pehmoja alettiin tehdä! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tesshin on kyllä pirun komea, en yhtään ihmettele valintaasi >D Äläpä, aivan mahtavaa! ♥

   Poista
 2. Voi vitsi miten ihania <3 haluisin kovasti Jeromen mutta mulla ei oo haisua että mistä sen voi tilata :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urumista ja Ginga.fi -kaupasta löytyy :)

   http://www.urumi.fi/index.php?main_page=index&manufacturers_id=471
   http://ginga.fi/pehmolelut-c-7_19/

   Poista
 3. Omallakin Jeromella on sama kirsuongelma! Saan kyllä rapsutettua sitä pois, niin ajattelin olisiko kyse kuonon maalaamisesta? Että maalia olisi sitten tarttunut kirsuunkin?
  Jerome on kyllä niin surullisen näköinen tässä pehmossa että ihan pahaa tekee. Onhan se kyllä vähän masentunut hahmo, ainakin GDW:ssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas, ei käynyt edes mielessä, itselläkin tuo lähtee naarmuttamalla ja alta tulee kirkasta pintaa. Mitenkään helposti vedellä kevyesti pyyhkimällä tms. tuo ei kuitenkaan lähtenyt eli joutuu ehkä ottamaan järeämmät aineet käyttöön tai rapsutella. Ilmeisesti tuo johtuu sitten juuri siitä maalaamisesta, jotenkin nenä näytti vain aivan siltä, että maalipinta olisi lähtenyt tuolta reunoilta. Hyvä, että joku lähtee kokeilemaan kaikkea :D

   Minun Jeromeni on kyllä niin masentunuttakin masentuneempi. Voi parkaa.

   Poista
 4. Ihania kaikki! Omia lemppareitani näistä ovat Weed ja Tesshin. Hougenkin on jotenkin sulosen näköinen :D Jeromessa mua häiritsee ilmeen surumielisyys, ja Joujissa vähän korvien pöyhöisyys. Tarkemmin katsoen kaikkien arvellisten arvetkin, kuten sanottu, näyttävät melko kömpelöiltä maalattuina. Mutta ehdottomasti hankin edes Weedon :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tesshin on kyllä niin nappisuoritus etten ole tainnut nähdä kenenkään sanovan mitään negatiivista ks. pehmosta :D Joujin korvat häiritsivät minuakin aluksi, mutta jotenkin olen nyt tottunut niihin eivätkä ne enää pistä silmään kuten ennen. Jerome on masentunut pallero :c

   Poista
 5. Omallakin Jeromella sama nokkavika. Ajattelin, että se kuuluu asiaan, mutta tiedä sitten. :D Muilla pehmoilla ei kuitenkaan ole tuota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se johtuu ilmeisesti kasvon kuviointien maalauksesta, lähtee kuulemma rapsuttamalla irti :D

   Poista
  2. Rapsuttamalla?!
   No, on se varmaan tyypillistä kiinalaisille tuotoksille...

   Poista
 6. Kiitos arvosteluista! Niiden avulla sain itseni vakuutetuksi että todellakin tarvitsen nämä pehmot tai ainakin muutaman itselleni. :D

  Laitoinkin heti tilaukseen nyt kun niitä oli Urumiin tullut varastoon.
  Minusta on kivaa että pehmot ovat yksilöitä, jännittää minkänäköisiä omat pehmot ovat. Tilasin aluksi pelkät "pystykorvat", mutta tekisi mieli tilata loputkin eli Hougen, Mer ja Jouji jos oikein ihastun noihin pehmoihin.

  Kyoshiro on yksi omiakin lemppareitani, mutta kaupan kuvissa pehmo ei oikein vakuuttanut. Päätin kuitenkin tilata myös sen, koska lempparihahmo... Kyoshiro on kyllä näissä kuvissasi selkeästi paremman näköinen mielestäni ja nyt olen ihan tyytyväinen että tilasin senkin. Tuo arpien toteutus häiritsee vähän itseänikin, nykyisellään ne näyttävät mielestäni ennemminkin avonaisilta haavoilta... mutta ehkäpä siihen tottuu.

  Jeromesi on todella hellyyttävän näköinen! <3 Toivottavasti tulee joskus vielä lisää Ginga-hahmoja pehmoina ja nimenomaan alkuperäisiä hahmoja minäkin kaipaisin eniten. :)

  (tietty olisi aika ihanaa saada jotain chibi-pentu-reppumaskotteja ja muuta mistä vaan Ginga-hahmoista x3 )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että näistä oli iloa! ^^ Prototyyppien arvet näytti omaankin silmään jotenkin vähän kömpelöiltä ja rujoilta, mutta näissä varsinaisissa pehmoissa ne eivät pistä niin silmään. Vähän ohuemmat ne olisivat kuitenkin voineet mielestäni olla.

   Haha, kiitos! Jeromeni on kieltämättä vähän surku :D Itsekin toivoisin, että PP tekisi GNG-hahmoista pehmoja, toivottavasti nämä myyvät hyvin.

   Poista
 7. En ole varma, kuvittelenko vaan, mutta nuo kyoshiron arvet näyttävät ihan samalta, kuin tuore veri animeissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, Spica sanoi ylempänä myös, että ne näyttävät tuoreilta haavoilta :D

   Poista
 8. Minkä hintaisia ne olivatkaan?

  VastaaPoista
 9. Sain juuri eilen Jeromen lahjapaketista. Isompi kuin odotin, mutta todella upea.
  Nyt se viimeinkin tönöttää manga/animehyllyssäni :)

  VastaaPoista