perjantai 13. syyskuuta 2013

Weekly Shonen Jump 49/1984

Pääsen viimein esittelemään uusimman hankintani, jonka kävin äsken noutamassa postista. Tätä lehteä on odotettu innokkaasti saapuvaksi ja se nousi heti yhdeksi suosikkihankinnakseni, koska rakastan vanhoja GNG-aiheisia tuotteita.


Kyseinen ostos on siis Weekly Shonen Jump vuodelta 1984, osa 49.

Ginga Nagareboshi Giniä julkaistiin alkujaan juuri lehdissä, vain muutamassa lehdessä oli GNG-aiheinen kansikuva ja lehtien värilliset sarjakuvasivut eivät käsittääkseni päätyneet sittemmin julkaistaviin mangapokkareihin ollenkaan. Oli aivan käsittämätön onni ja kunnia saada tämä lehtinen hyppysiinsä. 
Tämä Shonen Jump maksoi vajaan 30€, kun yleensä niistä pyydetään huomattavasti suurempia summia. Lehti ei ollut edes huonossa kunnossa, siinä oli vain iän tuomaa kulumaa ja kellerystä, kuten saattoi olettaakin.


Ensimmäisenä kiinnitin huomioni lehden paksuuteen. Olen toki nähnyt Shonen Jumpin kerran aikaisemminkin, mutta en yhtään muistanut sen olevan näin paksu.


 Lehden alussa oli muutamia upeita värillisiä sivuja. 
Huomaatteko ensimmäisen kuvan ylänurkassa olevan pienen mainoksen?

Siellä kurkistaa muutama GNG-aiheinen tuote. Näin itse nämä ensimmäistä kertaa.


 En meinannut toipua (iloisesta) järkytyksestä ollenkaan, kun tajusin, että koko GNG-osuus lehdessä oli väritetty! Joka ikinen sivu. Tässä lehdessä oli pätkä siitä, kun Akame harhauttaa kogia, jotta muut pääsevät viemään vastayrtin Benille ja muille. Punasävyiset sivut sopivat loistavasti veriseen kohtaukseen ja tuovat kivasti tunnelmaa siihen mielestäni.


 Lehdessä oli myös paljon muita sekalaisia ihmissarjoja. 
Valitettavasti en tunnistanut näistä ainuttakaan.

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi ei D:

   Näitä pitäisi oikeasti olla jaettavaksi kaikille vannoutuneille GNG-faneille ;-; Sen verran upea ilmestys.

   Poista
 2. Ihana tuo kansikuva ja värikuvat myöskin. Harmi, ettei koko kirja kerro pelkästään GNG:stä x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo vähän sääli, mutta minkäs teet x)

   Poista
 3. Panin muuten merkillä Hopeanuolta lukiessa, että välillä tuo "väritys" oli poikkeavanlainen. Vertasinpa sitten noita kuvia värillisestä mangasta tähän pokkariin, ja rupesin miettimään että ovatko nuo GNG-mangassa olleet poikkeavanväriset mangan osat alunperin Shonen Jumpissa niitä värillisiä julkaisuja. En nyt oikein osaa selittää, mutta vertaa tuota kohtausta Hopeanuoli-mangassa johonkin toiseen lukuun. Siinä on selkeä ero värityksen osalta, muistuttaisi omiin silmiin vesivärein maalattua kuvaa.

  Maikahan on myös kirjoittanut hieman arviota tuosta, että kuinka monessa Shonen Jumpissa olisi noita värillisiä Ginga-sivuja:

  http://maikanhopsublogi.blogspot.fi/2013/09/weekly-shonen-jump.html

  VastaaPoista
 4. Tarkoittanet niitä jokaisessa pokkarissa olevaa muutamaa tummempaa sivua? Ne ovat juurikin olleet niitä värisivuja. Hopeanuolen lisäksi niitä on myös Weedissä.

  VastaaPoista
 5. Mahtava postaus! :) Tuijotin noita kuvia vaikka kuinka pitkään, ne ovat niin upeita. Kiitos tästä ^^

  VastaaPoista