maanantai 2. huhtikuuta 2012

Menossa mukana

Vähän kuulumisia ja missä mennään.
Figuuripaketin mukana tullut kaksoiskappale, valkea Oliver lähti tänään Floridaa kohti wolfgurly666-nickiä käyttävälle Ginga-fanille. Oliver oli ensimmäinen postitettu figuuri, loput ovat edelleen huutokaupattavana (listan kärjessä) ilman ainuttakaan huutoa. 
Valkea Kurotora on taas varattu Satanicalle ja odottelen hänen maksuaan ennenkuin hän saa tämän kauniin pikkufiguurin kokoelmaansa ^^
Loput figuurit ovat siis huutokaupattavana, kaikki pieniä. Mossia kyseli ensin tämä Oliverin ostanut keräilijä, mutta joutui tyytymään valitsemaan vain yhden, koska ei pystynyt heti maksamaan molempia. Samalla tavalla joutui tekemään Satanica Ben-figuurin suhteen. Molemmille figuurit ovat edelleen myynnissä, kunnes rahaa tulee seuraavan kerran, elleivät ole menneet jo.

Lisäksi kokonainen VHS-paketti on lähtössä Prudancelle, joka myöskin pitää Gingasta ja keräilee kaikenlaista. Vaihdossa tulen saamaan häneltä kaksi paperimagneettia, Rikin ja Ginin :> Joudun tosin hakemaan toisen paketin, koska ostamani kirjekuori ei riittänytkään näille..

Tässä vielä huvin vuoksi nappasin kuvia - kun kerran vielä sattuu olemaan pieniä figuureita isoimmista versioistani - näiden kokoeroista ja eroista muutenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti