keskiviikko 30. syyskuuta 2020

The First Wars -ilmaistuotteet

 

Kuva lainattu Urumin Facebook-sivulta

 

Tällä kertaa vuorossa tältä erää viimeisimpiä julkaistuja projekteja, joissa olin mukana. Kyseessä on Urumin / PurePlasticin ilmaistuotteet. Näihin materiaalit olivat valmiina ja painokelpoisina, joten minun tehtäväni jäi suhteellisen pieneksi. Lähinnä katsoa oikeita kokoja, irroitella taustoja, lisätä tekijänoikeuksia ja rajata oikeisiin kokoihin.

 Yllä näkyvät ämpärit olivat osa Urumin Tampereen liikkeen avajaisia, niitä ei löydy itseltäni, joten lainasin kuvan tuotteisiin Facebook-sivulta. Ämpärit olivat hieman humoristinen tapa palkita 100 ensimmäistä kävijää, sillä Suomessa tunnetusti jonotetaan, vaikka sitten ilmaisia ämpäreitä.

 


 
 Postikortti ja kirjanmerkki, joista postikortti kuului Urumin TFW-kampanjaan. Ostamalla mitä tahansa Ginga-tuotetta sai yhden ilmaistuotteen 10€ pykälissä, eli 10€ tilauksesta sai yhden, 20€ tilauksesta kaksi jne. Yhteensä kampanjaan kuului viisi tuotetta, yllä näkyvä postikortti sekä neljä chibi-tyylistä avaimenperää. Alempana näkyvä kirjanmerkki taas oli ekstra kaikkiin tilauksiin, siinä on toisella puolella Urumin ja sarjan mainos.

 


Somat chibi-tyyliset akryyliavaimenperät, jotka ovat pienempiä kuin PurePlasticin varsinaiset avaimenperät. Myös näissä avaimenperissä on suojaava kalvo päällä, joka saattaa näkyä pinnalla naarmuina / ilmakuplina, jotka ovat jääneet kalvoon. Sen tehtävä on suojata varsinaista avaimenperää naarmuuntumiselta ja se pidentää myös käyttöikää, jos avaimenperän ottaa käyttöön. Itselläni nämä menivät ihan vain koristeeksi hyllyyn. 


Näiden lisäksi olin myös vastuussa Urumin verkkokaupan sekä Instagramin mainoksista. Lopullinen mainos on itseasiassa toinen versio tekemistäni mainoksista. Ensimmäinen versio oli enemmän Urumin väreissä tehty vihreä, mutta tämä jälkimmäinen oli paljon raikkaampi ja alkuperäiselle kuvalle uskollisempi. Laitan tähän kuitenkin kuvan ensimmäisestäkin versiosta teille nähtäväksi, sillä tykkään itse henkilökohtaisesti katsella behind the scenes -tyylisiä postauksia, missä näkyy enemmänkin kuin lopputulos.


2 kommenttia: