maanantai 7. syyskuuta 2020

Magneetit (PurePlastic)

Magneetit ovat yksi projekteista, joista olin osittain vastuussa PurePlasticin suunnittelutiimissä. Kovasta akryylimuovista valmistetut magneetit ovat painolaadultaan ihanan tarkkoja ja hyvälaatuisia eivätkä ne myöskään ole mistään pienimmästä päästä, sillä ne ovat korkeudeltaan n. 7cm. Magneeteissa on pääosin sama, luminen yöteema, josta poikkeaa vain yksi magneeteista: Oikeuden kaksi puolta. 

Magneettien toteutuksesta sen verran mielenkiintoista taustatietoa, että niiden materiaali jouduttiin vaihtamaan juuri ennen tuotantoa, johtuen koronaviruksen aiheuttamista puutteista materiaaleissa.

"Ne ovat litteää, kovaa akryylimuovia. Valitettavasti tuotteista ei ole kuvia, koska materiaali jouduttiin vaihtamaan ensimmäisten mallikappaleiden tekemisen jälkeen. (Koronaviruksen vuoksi tietyt materiaalit oli loppuunmyyty.)"
Tarjoan teille toisenkin faktan magneetteihin liittyen: John on uudelleenväritetty Revontulet-kuvasta, joka löytyy mm. julisteena ja avaimenperänä. Olin hieman huolissani miten ihmiset tulisivat reagoimaan magneettiin, koska se poikkeaa hieman kaikista muista, jotka ovat alkuperäisillä väreillä - enkä voi oikein muuttua Takahashiksikaan. Olen kuitenkin kuullut siitä vain positiivista palautetta ja että se on jopa joidenkin suosikki tästä setistä, mikä oli iloinen yllätys! 

Annan jälleen kehuja pakkauksen suunnittelusta, joka ei kuulunut omiin tehtäviini. Pakkaus myötäilee tuotteiden teemaa ja näyttää todella upealta!

Magneetteja myydään ainoastaan random-pakkauksissa, mutta esim. Urumista ostettuna niille saa kaksoiskappaletakuun, joka mahdollistaa ettei sama tilaaja saa kahta samaa tuotetta. Magneettien hinta on 7,50€ / kpl.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti