perjantai 4. syyskuuta 2020

Isot akryyliavaimenperät/reppukoristeet (PurePlastic)

Avaimenperät ovat yleisesti ottaen n. 11 cm korkeita eli ne ovat todella suuria verrattuna moniin muihin Gingasta valmistettuihin avaimenperiin (poikkeuksena Soturien tunteet -avaimenperä, joka on korkeudeltaan vain n. 7 cm).

Avaimenperät ovat paksua akryylia ja niissä on yksipuolinen painatus, myös näistä avaimenperistä löytyy suojakalvo, jonka tarkoituksena on suojata painatusta naarmuuntumiselta. Siksi avaimenperien pinta saattaa toisinaan näyttää naarmuiselta tai pinnan alla voi olla kummallisia ilmakuplia. Suojakalvo kuitenkin tulee tarpeeseen erityisesti, jos tuote menee käyttöön ja näin ollen pidentää sen kestoikää. Suojakalvo on irroitettavissa oleva, melkein tarramainen ja läpinäkyvä pinta.

Pidän itse siitä, että avaimenperiin valittiin hyvin erilaisia designeja ja mukaan hahmoja, joita harvemmin näkee oheistuotteissa, sillä pääpaino on usein pelkässä karhukoirasuvussa ja päähenkilöissä.

Monista PurePlasticin tuotteista poiketen nämä avaimenperät ovat myynnissä erikseen, niiden kappalehinta on 14,90€ ja niitä saa ostettua tällä hetkellä ainakin Urumista.

Kohti pohjoista!

Vähemmän käytettynä kuvituksena Kohti pohjoista on mielenkiintoinen ja hahmorikas valinta, joka päästää valokeilaan vaihteeksi muitakin kuin päähenkilösukua. Avaimenperistä se on ainoa, johon on käytetty valkoista akryyliä läpinäkyvän sijaan. Rajaukseltaan avaimenperä oli haastava, sillä normaalisti kuva loppuu hyvin pitkälti Hakuroun sivulle ja kuvaa piti jatkaa hieman pidemmälle.

Legenda

Kuvitus Oun vanhoista sotureista ansaitsi luonnollisesti paikkansa avaimenperissä, koska pelkkiin GNG-hahmoihin keskittyviä kuvia ei ole kovinkaan montaa tekijänoikeudellisissa puitteissa (PurePlasticilla ei ole oikeuksia GNG-aikaisiin kuviin). Silti GNG on kuitenkin monelle se nostalgisin sarja, joka tunnistetaan ja josta kaivattaisiin tuotteita. Toteutus on vaakunamainen ja ympärille on ripoteltu hahmojen nimiä kanjein.


 
Revontulet
 
Revontulet on perinteisin tuote, melkolailla muokkaamaton kuva, jota on hyödynnetty myös PurePlasticin julisteissa. Pidän itse Revontulia aika perinteisen tylsänä - kuva itsessään on upea, mutta tuote ei tarjoa siihen mitään uutta. Lisäksi samainen väriteema toistuu myös Kohti pohjoista -avaimenperässä. Se tuo kuitenkin avaimenperiin sen tutun ja turvallisen, perinteisen vaihtoehdon. 

 
Weed
 
Puhtaasti oma suosikkini avaimenperistä. Weed-avaimenperä on inspiroitunut GNG-mangan 4.julkaisun ensimmäisestä kirjasta. Weedin kuva on samainen, joka löytyy mm. japanilaisen Meishoubu Retsudenin kannesta.

 
Soturien tunteet

Hahmojen taustalla näkyy koskettavia tai sympaattisia kohtauksia hahmoista. Tämä avaimenperä on siitä jollakin tapaa hyvin rakastettava, että siinä on nostalgisia hahmoja - eikä yhtään päähenkilöä.

5 kommenttia:

  1. Voisitko kertoa millaista on olla mukana Pureplasticin suunniteluporukassa, millaista homma on? Paljonko tiimissä on porukkaa? Miten pidätte yhteyttä? Saatteko jotain palkkaa? Miten tiimiin voi päästä mukaan? Olisi kiva tietää edes jotain taustoja jos vain voit kertoa, Pureplastic tuntuu jotenkin aika mystiseltä, hirveästi siitä ei ole kerrottu ja sen oma blogikin taitaa olla jo kuopattu. Ihan jos saisi vastauksia tähän kommentteihin tai jopa oman blogipostauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toki, voisin tehdä tästä oman postauksen vaikka omien tietojeni puitteissa ^^

      Poista
  2. Onko suuriin kokoeroihin jotain syytä? Tuntuu vähän oudolta, että kaikki ovat saman hintaisia, kun näiden kuvien perusteella Kohti pohjoista näyttää järkäleeltä Soturien tunteisiin verrattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hm, hyvä kysymys. Minulla ei ole valitettavasti tästä tarkempaa tietoa, mutta asiaa voi varmasti kysäistä PurePlasticin puolelta.

      Poista
    2. Tuo Legendan vaakuna on tosi hieno, samantapaisia olisi kiva saada jos näitä tehdään lisää.

      Poista

Kommenttien tarkistus päällä spämmiviestien vuoksi.