Info

#4/2013 Hopeatiikerin FB-sivulla +100 tykkääjää
#9/2013 Hopeatiikerin FB-sivulla +200 tykkääjää
#1/2014 Hopeatiikerille täyteen 100. lukijaa
#6/2014 Hopeatiikerin FB-sivulla +300 tykkääjää
#2/2015 Hopeatiikerin FB-sivulla +400 tykkääjää
#5/2015 Hopeatiikerin FB-sivulla +500 tykkääjää
#1/2016 Hopeatiikerin FB-sivulla +600 tykkääjääHopeatiikeri on luotu 31.3.2012
Ennen Hopeatiikeriä omistin Bloggerissa sekablogin nimeltä Ms. Halfway Done, mutta kun Hopeanuolesta alkoi tulla enemmän ja enemmän juttua perustin kokonaan gingalle pyhitetyn blogin. Tätä ennen minulla oli ollut vain päiväkirjamainen henkilökohtainen blogi, jota ei nykyään ole enää olemassa.


Mistä blogin nimi tulee? Yhdistin lempiasioitani, joihin kuului Ginin tiikeriraitaisuus ja kai-koirat, jotka ovat myös tiikeriraitaisia ja joiden nimi koostuu turkin väristä ja loppuun tulee tiikeri-pääte. Tällä yksinkertaisella keinolla loin nimen Hopeatiikeri. Mietin myös englanninkielistä versiota Silver Tiger (joka nykyisin on myös käytössä) tai japaninkielistä Gintoraa, mutta päädyin lopulta suomenkieliseen, koska aion kirjoittaa blogia omalla äidinkielelläni ja nimi kuulostikin paljon paremmalta. Minulla oli myös englanninkielinen ginga-blogi nimeltä Ginga Madness, joka lopetettiin jo jonkin aikaa sitten, koska se oli hyvin pitkälti vain englanninkielinen versio tästä.

Blogini merkitys minulle
Hopeatiikeri on minulle tapa ilmaista itseäni monin eri keinoin. Tekstien keksiminen on harvoin työlästä ja teen tätä hyvin pitkälti pelkästään omaksi ilokseni. 


Olen kuitenkin tavattoman iloinen ja kiitollinen siitä, että blogini on kiinnostanut näinkin monia. Kiitos! ♥ 
 

Copyright

© Anttu
© Yoshihiro Takahashi
© Toei animation, Studio Deen
© Jump Comics, Shueisha Publishing, Nichibun Comics
© muut mainitut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti