MinäDAIKI / DAI
Oikealta nimeltäni olen Anttu
26 (s. 1992)
Helsinki, Suomi

Lempisarja: Ginga Nagareboshi Gin (Hopeanuoli)
Lempihahmoja: Gin, Smith, Kurotora, Kyoshiro Shirogane, Mer, Shion, Rigel...
Lempioheistuotteet: GNG-figuurit ja studiomateriaalit
 
Aloin fanittaa Hopeanuolta suomidubattujen VHS-kasettien kautta ollessani n. 6-vuotias, kun ystäväni näytti minulle 4. kasetin. Aluksi sarja oli minulle vain rakas lapsuudensarja, joka innosti koiraeläinten piirtämiseen, mutta myöhemmin, kun mangaa alettiin ensimmäistä kertaa suomentaa, löysin rakkauteni sarjaan uudelleen. Aloin keräillä pokkareita suomentamisen myötä ja sain kuulla ensimmäistä kertaa, että sarjasta oli olemassa oheistuotteita, jotka saivat kiinnostukseni heti. Ensimmäiset oheistuotteeni ostin Urumista, kaksi randomia GDW-figuuria. Vähitellen aloin kiinnostua saamaan tietoa muistakin oheistuotteista ja keräilyharrastukseni alkoi siitä.

Perustin Hopeatiikeri-blogin, kun silloinen henkilökohtainen blogini alkoi täyttyä Hopeanuoli-jutuista ja ajattelin, että miksi en omistaisi niille omaa blogia, koska innostusta riitti. Blogin suosio kuitenkin yllätti rajusti, näin 7 vuotta myöhemmin Hopeatiikerillä on Facebookissa +750 seuraajaa ja Instagramissa +900 seuraajaa, joista osa on muualtakin kuin Suomesta. Aktiivisuuteni hiipumisesta huolimatta, joka johtuu osittain työelämään siirtymisestä ja omasta jaksamisestani, Hopeatiikeri on yksi ensimmäisiä perustettuja suomalaisia blogeja, joka on yhä pystyssä.

Blogi on minulle aika moninainen tapa fanittaa, sen kautta olen päässyt jakamaan omia mietteitäni, kertomaan uusista julkaisuista, keräilystä, piirtämisestä ja onpa se startannut vuosittaisen Ginga joulukalenteri projektinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti