keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Japanilainen GNG-palapeli

Nappailin tässä hiljattain japanilaisesta huutokaupasta GNG-palapelin. Näitä palapelejä on tosiaan valmistettu kahdella eri kuvalla, joista molemmat löytyvät paketin taustapuolelta. Tämä on sen verran harvemmin vastaan tuleva yksilö, että vaikka hintaa olikin se 15,800 jeniä (n. 136€) niin nappasin tämän ihan mieluusti mukaani, kun olen viimeksi nähnyt tälläisen myynnissä Suomen puolella 500€ pintaan ellen ihan väärin muistele?

 Palapeli vielä alkuperäisissä suojamuoveissaan.

Luulin alunperin huutokaupan kuvien perusteella, että tämä oli käytetty ja pahvipakkaus oli kärsinyt, mutta ilmeni, että myyjä puhui ihan asiaa kuvauksessa ja kyseessä olikin vain paketin alkuperäinen suojakelmu. Sitä oltiin paikoin teippailtu uusiksi ja se oli todella huonokuntoinen.Suojamuoveista poistettu palapelin pakkaus, joka oli huomattavasti paremmassa 
kunnossa kuin odotin, mutta toki kulmissa ym. oli kulumaa.


...joten irroitin alkuperäisen pakkauksen ja todennäköisesti laskin tuotteen arvoa siinä samalla, mutta oh well. Se oli jo ennestään huonossa kunnossa ja halusin päästä kurkkaamaan paketin sisälle, koska en ole koskaan nähnyt kuvaa palapelistä koottuna tai ylipäätään mitä siellä sisällä on.


Palaset olivat kuitenkin alkuperäisessä pussissaan, joten harkitsen vielä haluanko alentaa tuotteen arvoa entisestään avaamalla pussia, vaikka olisinkin halunnut päästä näyttämään kuvan palapelistä koottuna. Mielellään pitäisin sen alkuperäisessä kunnossaan mahdollisimman pitkälle, koska tiedän sen toisaalta nostavan tuotteen arvoa, vaikka alkuperäiset suojamuovit avasinkin. Ainakin palasten siis pitäisi olla tallella, koska paketti oli avaamaton. 

Yllättäen löysin palasten joukosta täysin randomin koirafiguurin, joka on ilmeisesti englanninbulldoggi (kiitos Urulle ja Naralle, jotka osasivat paremmin koirarotuja tuntevina vinkata!). Mitään copyright tai muitakaan merkintöjä ei figuurissa ollut, joten se taitaa olla tosiaan täysin sarjaan liittymätön. Melko merkillinen lisäys, mutta toisaalta olen tosi iloinen, että vilkaisin paketin sisään kaikesta huolimatta, sillä ei ollut aavistustakaan, että siellä oli joku random koirafiguuri mukana alunperin!


Lisäksi mukana oli joitakin lappusia, joista toisessa oli ilmeisesti tietoa palapelistä ja toinen oli joku mainoksen kaltainen paperilappunen. Ei mitään Gingaan liittyvää kuitenkaan ilmeisesti.

2 kommenttia:

  1. Epäilen, että palapelin valmistaneella tehtaalla on ollut myös halppisfiguureita ja random koirafiguuri on laitettu mukaan kaupanpäällisenä.

    VastaaPoista