perjantai 13. helmikuuta 2015

Askarteluvinkkejä: Pienet Ginga-pakkaukset

Etsiskelin oikeastaan aluksi kivoja erilaisia kortti-ideoita ystävänpäiväksi, kunnes törmäsin metkan näköisiin erilaisiin eläinpakkauksiin. Ajattelin, että idea oli sen verran mahtava, että voisin soveltaa sitä tänne bloginkin puolelle ystävänpäivän kunniaksi. Boksit ovat siitä kivoja, että niitä voi antaa lahjaksi minä tahansa juhlapäivänä ihmisille ja jos haluaa välttämättä jonkun ajankohtaisen teeman näkyviin voi sitä itse suunnitella hieman. Itselleni oli paljon apua siitä, että tuli opiskellessa käytyä pakkaussuunnittelua läpi, jotta tiesin vähän miten mikäkin menee ja osasin suunnitella paketin sen mukaan.

Tein itse boksit hieman paksummasta paperista ja suosittelen sitä lämpimästi muillekin, jos bokseihin haluaa laittaa jotakin sisälle, kuten esimerkiksi karkkia.


Omat mallini eivät ole ehkä sieltä parhaimmasta päästä, kun väsäsin näitä yömyöhään väsyneenä ja kipeänä ja tulostinkin kenkkuili, mutta antavat varmasti hyvän kuvan siitä millaisia näistä voi tehdä. Laatikko on mallina yksi helpoimmista taiteltavista, joten jos tälläinen tumpelo kuin minä osaa tehdä sellaisen uskon, että kuka tahansa pystyy. Netistä löytyy monia erilaisia laatikkomalleja esimerkiksi hakusanoilla "box template". Omaan käyttöön ja esimerkiksi lahjoiksihan näitä saa tehdä ihan miten tykkää, jotkut jopa tarjoavat netissä valmiita pohjia omaan käyttöön, tässä yksi esimerkki söpöstä vaaleanpunaisesta kaniboksista. Mukailin ideassani monia näkemiäni ideoita, pitäen lopputuloksen kuitenkin erittäin simppelinä. 

6 kommenttia: