torstai 14. tammikuuta 2021

Fanmade-pinssien ennakkotilaus ja tarroja! [ Ennakkotilaus suljettu ]

 

Olen vuosien aikana myynyt fanmade-juttuja, jotka ovat olleet yleensä itse väsättyjä, joskus muualla teetettyjä perinteisiä nappipinssejä, sekä postikortteja, mutta nyt päätin kokeilla vähän jotakin uutta. On tullut sen verran ihailtua taidekujilla kaikenlaisia kivoja charmeja ja tuotteita, joiden teettämisen mahdollisuudesta en edes ollut tietoinen. Mitä kaikkia kivoja pikku efektejä juttuihin saakaan... Toki teetin aikanaan pienen erän pikkuisia Weed-tarroja metallireunuksella, mutta hinnat ovat täällä pohjoisessa kyllä sen mukaisetkin, että ei niitä tässä tilanteessa enää oikein ole mahdollista tilailla samoissa mittakaavoissa. Eikä ehkä ole samalla tavalla aikaakaan keskittyä fanmade-juttujen kuvittamiseen.

 Näitä tarroja minulla on nyt pieni erä varastossa, kappalehintaan 1,50€ tai molemmat 2,00€ + postit. Kokoa tarroilla on suunnilleen 5 cm, ne ovat vinyyliä, hologrammi-laminaatilla.


Pinssit sen sijaan menevät tällä kertaa ennakkotilauksen kautta eli otan tilauksia vastaan maaliskuuhun, pistän koko tilaussatsin kerralla tehtaalle, saan ne sieltä todennäköisesti n. 1kk jälkeen ja postitan ostajille. Tämä on turvallisempaa omassa taloustilanteessa kuin tilata sokkona määrä tuotetta, jota kukaan ei välttämättä ostakaan... eikä se oikein näin yksityishenkilönä ole vaihtoehto tässä taloustilanteessa. Pinssit ovat kirkasta akryylia, n. 4 cm kokoisia. Niissä kappalehinta on 6,00€ tai molemmat yhdessä 10,00€.

Molempia löytyy erä Etsy kaupastani, mutta niistä kiinnostuneet voivat myös laittaa viestiä ylläpitämässäni Facebookin Ginga Fanmade-ryhmässä tai sähköpostilla gingaspiral[at]gmail.com


Ginga-juttujen lisäksi kokeilen onneani myös muiden kuvitusten kanssa, eli ennakkotilauksista löytyy myös muutamia söpöjä eläimiä avaimenperinä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien tarkistus päällä spämmiviestien vuoksi.