keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Weed World 4 & mallikuva

Ennenkuin huomaankaan onkin viimeaikaisista "heräteostoksista" kulunut jo pidemmän aikaa. Kaikki keskittyminen on mennyt hyvin pitkälti uusien suomijulkaisujen seuraamiseen eikä varsinaisesti ole ollut syytä vahdata mitään tiettyjä tuotteita. Lienen keräilyn kanssa siinä pisteessä, että olen tyytyväinen kokoelmaani enkä etsi tällä hetkellä intohimoisesti uusia tavaroita kaikkialta. Välillä jotain kivaa kuitenkin löytyy ja jos sattuu olemaan hieman ylimääräistäkin niin mikäs sen mukavampaa. Hassua kyllä, molemmat ostokseni olivat tällä kertaa sellaisia, jotka olen toivonut saavani joskus hankittua.


Ensimmäisenä kuvassa ylempänä näkyvä värillinen mallikuva. Voi miten rakastankaan värillisiä mallikuvia ja osasyy siihen lienee niiden harvinaisuus. Kun huomasin näitä Urumissa valinta oli suhteellisen helppo, sillä mikä tahansa kelpaisi, kunhan saisin värillisen mallikuvan. Tietysti Mer oli suurin toive saada, mutta sellaista ei ollut tähän settiin nyt päätynyt muuten kuin korostusväritettynä, joten päädyin ostamaan tämän mallikuvan, jossa on pentuja. Pidin siitä, että kuvassa on monta erilaista, eriväristä hahmoa ja luonnollisesti pennuthan on ylisöpöjä. Mallikuva oli myös suhteellisen halpa, ainakin verrattuna suositumpiin hahmoihin.


Toisena tulikin sitten tuote, jota odottelin koko päivän vahtamaalla sen matkaa postin sivuilta. En jotenkin saattanut uskoa omistavani sen ennenkuin se päätyisi ihan oikeasti käsiini. 

Kyseistä tuotetta koitin huutaa jo Huuto.netissä aiemmin, mutta hävisin silloin huudon. Myöhemmin huomasin, että samainen kirja oli uudelleen myynnissä, kun aikaisempi huutaja ei ollutkaan lunastanut sitä. Tällä kertaa sen sai ostettua heti ja hetken mietittyäni päätin tarttua tilaisuuteen. Kyseinen opushan siis on kooltaan hyvin paljon Shonen Jumpin luokkaa.

Eli Weed World, mikäli ette otsikosta osanneet arvata.

Olen aina ihaillut näitä oheiskirjoja kieli poskella, mutta en millään raaskinut ostaa lähemmäs satasta olevan hinnan takia. Huuto.netissä ollut kirja oli mukavan halpa, joskaan siinä ei ollut mukana extroja:
paperihahmo, postikortit, kirjanmerkki.

Tämä ei minua kuitenkaan pahemmin haitannut, miksi? Koska ne olisivat kuitenkin vain jääneet sinne kirjan väliin, kun en olisi niitä sieltä raaskinut poiskaan ottaa. 
Kirjan sisältö oli enemmänkin se juttu, mikä siinä kiinnosti.


Värikuvia~ Olisin kyllä kelpuuttanut näitä lisääkin. 


Kirjassa oli myös jonkin verran Rikiä ja Weediä. 
Fanikirjeitä ja fanartia. Näitä on aina kiva katsella.


Lonely Roniakin kirjasta löytyy. Sekä lisää fanitaidetta, katsokaa tuota upeaa realistista Johnia~ ♥

Lopusta löytyi vielä kalenteri. Kuva oli melkoisen haalea.

4 kommenttia:

  1. Itsekin törmäsin tuohon samaiseen Weed Worldiin Huuto.netissä tässä jokunen aika sitten ja sen hinta kieltämättä houkutteli huutamaan.. Omalta osaltani tämä hanke kaatui juurikin siihen, ettei mukana olisi tullut mitään noista ekstroista.
    Nyt näin jälkeenpäin noita kuvia katsellessa asia jäi vähän harmittamaan . :D

    VastaaPoista
  2. Ui tuollaisia ekstroja siellä on ♡.♡ tilasin tuon saman Weed Worldin aamupäivällä ja odotan sitä innolla ♡.♡ siinä on kaikki ekstrat mukana ♡ :3

    VastaaPoista