keskiviikko 7. elokuuta 2013

Gengasettejä kaksin kappaleinNäillä uniikeilla tuotteilla ja niiden matkasta luokseni on aivan erityinen tarina.

Kaikki alkoi pitkälti siitä, kun tutustuin jonkin aikaa sitten unkarilaiseen ginga-keräilijään ja faniin, joka kulkee netissä nimellä RiKyy. Olemme tutustuneet toisiimme siinä määrin, että tiesin hänellä olevan japanilainen ystävä, joka auttoi häntä silloin tällöin keräilyesineiden löytämisessä ja hankkimisessa.

Kun löysin nämä gengasetit minulla oli kaksi ongelmaa: en osannut japania enkä tiennyt miten saisin ne käsiini. Niinpä otin yhteyttä RiKyyn ja kysyin häneltä olisiko mitenkään mahdollista, jos hänen ystävänsä voisi auttaa minuakin. Tässä vaiheessa tutustuin hänen ystäväänsä, joka kulkee netissä nimellä Yuko

Vaihdoimme Yukon kanssa monia maileja ja mitenkään helppoa setteihin käsiksi pääseminen ei loppujen lopuksi ollut, mutta vaivan väärtiä, ehdottomasti. Olen edelleen hyvin kiitollinen siitä, että on olemassa näin avuliaita ja mukavia ihmisiä. 
Kyllä vain, tämän harrastuksen kautta voi saada uusia ystäviä ♥ Tänään pääsin hakemaan postista valtavan paketin, joka sisälsi kaksi gengasettiä. En vieläkään osaa uskoa, että ne ovat oikeasti minun.

Kun avasin paketin sen sisältä paljastui myös kirje välikätenäni toimineelta Yukolta, sekä hänen tekemänsä ihan käsittämättömän suloinen pieni origami. 

Pakko sanoa, että saamistani paketeista, tämä teki minuun ehkä suurimman vaikutuksen.Mitä näistä kansioista sitten paljastui? 

Ensinnäkin tietysti minulle tarjoutui tilaisuus saada käsiini gengasetti yhdestä lempihahmostani Melistä, joten en mitenkään voinut jättää sitä käyttämättä. Melillä on animessa pieni rooli ja kovinkaan moni hänen esiintymisensä ei ollut kuvallisesti kauhean.. no laadukas. Mel oli animeen toteutettu mielestäni suurimmaksi osaksi tosi kömpelösti, mikä jäi harmittamaan, mutta tämä gengasetti hänestä oli todella onnistunut.

Mel-fanina tämä on itselleni kuin lottovoitto.


Tämä gengasetti oli melko pieni ja se sisälsi siis vain lyhyen juoksuanimaation. 
Kohtaus oli 4. levyltä ja olisikohan jakso ollut 12.

 Toinen setti olikin sitten valehtelematta aivan valtava.

Weed on tietysti päähenkilö, joka on yksi syy siihen, miksi valitsin tämän setin. 
Toinen syy oli se, että kuvat oli ihan järjettömän hienosti piirretty.
Lähes harmitti, että animessa ei tullut nähtyä samanlaista jälkeä kuin mitä osa setin kuvista oli.


Tämä setti taas sisälsi hieman pidemmän kohtauksen, joka sijoittui heti ensimmäiseen jaksoon, jossa Weed taistelee Bankenia vastaan.
Vaikka olin lähes sanaton näiden gengasettien kuvien hienoudesta niin täytyy myöntää etten toisaalta yhtään ihmettele mistä anime on pahimmat herpderp-vaiheensa saanut.

Muutamat luonnokset melkein aiheuttivat naurukuoleman.


Noh, onneksi laatu oli kuitenkin suurimmaksi osaksi parempaa.

6 kommenttia:

 1. Onnea! Olisipa minullakin tuollaisia ystäviä.. *kateuden viher* :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä ihania ihmisiä löytyy aina välillä sieltä sun täältä pitkin maapalloa :)

   Poista
 2. Kuolen nauruun noista kahdesta kuvasta! XD hieman huvittavaa X)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä naura, ne on hienoja! XD
   Varmaan lapsen tekemiä :'D

   Poista
 3. D: *kuolee*

  Onnea noista! Oikein hieno lisä kokoelmaasi :3

  VastaaPoista
 4. No ihan samanlaista kuraa nuo Weed-gengat on kuin animessakin.

  VastaaPoista