lauantai 24. marraskuuta 2012

Uutukaisia kokoelman jäseniä

Muistakaa ehdotella kaikkea kivaa Ginga Spiralin Joulukalenteriin! :)
Lue lisää!

_____________


Nyt kun kaikki tilaukseni saapuivat viimein ajattelin koota niistä vähän isomman päivityksen pikkupäivitysten sijaan. Tilausten kanssa palvelivat Urumi, Ginga.fi-kauppa ja Huuto.net.
 

Ginga.fi:n kaupasta ehdin kaapata ensimmäisista Suomen nettikauppoihin rantautuneista aidoista ginga-pinsseistä yhden. Näitä pinssejä jaettiin tänä vuonna Takahashin tapaamisissa ja mahtoi tulla yllätyksenä monelle, että niiden hinta oli vain vaivaiset seitsemisen euroa.


Urumiin tuli ennakkotilaukseen aivan uusia lasinalusia, joiden arveltiin olevan harvinaisia, kun niitä ei vielä ollut yleisessä myynnissä ja Takahashi antoi niitä Suomen reissullaan. Arvonnan yhteydessä, jotkut onnekkaat saattoivat voittaa näitä lasinalusia jo ennen kuin niitä saatiin varsinaisesti mistään ostettua. Uudemmat lasinaluset olivat hiukan vanhoja kalliimpia, mutta niidenkin painojälki oli todella hyvää. Lisäksi näissä lasinalusissa oli tehty hieman muutoksia edellisiin nähden - ainakin copyright-merkintä on tehty pienemmällä ja asettelukin näyttää hieman erilaiselta.

Ennakkotilauksissa monet lasinaluset loppuivat kesken, mutta myyjä oli saanutkin muutaman ylimääräisen napattua ja laittoi siis uuden pienen erän myyntiin. Näistä sain napattua kaipailemani Jeromen pikaisesti, ennenkuin uusikin erä loppui.


Tämä on kuitenkin se ostos, josta olen tällä hetkellä kaikkein iloisin! ^3^ 

Kyseessä on 4. julkaisun (puhelinluettelo julkaisu) ensimmäinen osa, jonka kantta olen kuolannut ihan pikkuisesta asti, kun siihen törmäsin netissä. Viimeinkin saan tuijotella sitä kun itse haluan. Jotenkin tämän kannen värimaailma on aivan ihanaa ja julistemaista (melko varmasti haluan painattaa tämän kannen myös julisteeksi itselleni). Puhelinluettelojulkaisu on tunnetusti hintavampaa extrojensa takia, mutta sain tämän vain 40€ sisältäen postikulut. Hyvää kannattaa selvästikin odottaa!

Tämän osan extrat ovat mangan alussa olevat upeat värisivut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti