Minä

Nimi: Tykkää pyöriä kaikkialla nimellä Anttu
Ikä: 24 (s. 19.10.-92)
Horoskooppi: Vaaka-apina
Asuinpaikka: Helsinki
Koulutus: Valmistunut 2011 Helsingin kuvataidelukiosta ylioppilaaksi ja 2014 Stadin ammattiopistosta (ent. Heltech) painotuotantoassistentiksi.

Lemmikit:

Mekku-otus, 11 vuotta.

Ollut meikällä pennusta asti, joten maailmaa on tullut yhdessä nähtyä.

Porukoillani on ollut karvapalloa jos jonkinlaista, parhaimmillaan meillä oli pitkän aikaa 9 kissaa. Saman katon alla on myös ollut muutamia kaneja ja hamstereita, mutta tästä eläinkatraasta huolimatta omia lemmikkejä on minulla vain yksi, sitäkin rakkaampi.
Minusta:

Syntynyt Tampereella (en koskaan asunut siellä), asunut Valkeakoskella, Raumalla, Kiukaisissa ja nyt täällä Helsingissä. Ensin porukoiden kanssa ja 2013 muutin omaan kämppään kissani kanssa.

Ulkonäöltäni olen suhteellisen normaali.. olen 164cm pitkä ja painan ihan tarpeeksi. Minulla on jonkin verran tatuointeja, lävistyksiä ja tykkään tehdä paljon hiuksilleni. Olen nykyisin aika laiska meikkaamaan, joten uskaltaudun vaivatta julkisille paikoille ilman sotamaalausta. 

Pukeudun rennosti, suosin farkkuja, t-paitoja ja huppareita. En käytä pahemmin mitään ihonmyötäistä enkä kovinkaan mielelläni mekkoja. Tyylini seilaa vähän laidasta laitaan, olen enemmänkin hivenen androgyyni.

Suosikkielokuvagenreni ovat fantasia, kauhu, komedia ja animaatiot. Gingan lisäksi lempi anime-/mangasarjojani ovat Saiyuki, Kuroshitsuji ja Fullmetal Alchemist. En pelaa kauhean aktiivisesti, mutta suosikkipeleihini kuuluvat Okami, Spyro, Kingdom Hearts ja Pokémon.

Tykkään myös sarjakuvista, tällä hetkellä aktiivisin sarjakuvaprojektini on Harper. Ylläpidän myös Dead End ja Kitsune improja ja olen mukana SobiMopin LUTW-improssa. Luen paljon nettisarjakuvia ja myös ostelen omakustanteita, jos sarjakuva miellyttää. Yksi isoimmista haaveistani on julkaista joskus omakustanteena sarjakuva ja taidekirja.

Netissä fursonanani toimii hornanhurtta nimeltään Avery,
tuttavallisemmin Avy. Luonteeltaan Avy on täysi vastakohtani, se on sosiaalinen, pirteä, ulospäinsuuntautunut ja aina menossa.


Ginga:

Lempihahmoja:* Aktiivisimmin päivittyvä ginga-kokoelmalistani
* Ginga-fanisivustoni

 Missä minuun voi törmätä?

* deviantART (Anttu-chan)
* Kaksoissola (Anttu)
* Ginga Board (Anttu)
* Dead End-impro
* Kitsune-impro


10 kommenttia:

 1. WebmonsterXD Hauska tyyppi oot, vähän kuin puususi:D Ja oot vanhempi kuin kuvittelin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni vissiin luulee nuoremmaksi :'D

   Oh well, en koskaan kasva aikuiseksi.

   Poista
 2. Webmonster:DDD Mutta etkös sä oo se hyvä Ginga chibi piirtäjä? Oletko sinä menossa Animeconiin?? No mutta jos meet tulet tapaamat minut, sillä haluisin Ginga Chibi kamaa ja muuta hopsu kamaa joten.. No mutta olet kyllä paljon nätimpi kuin minä. Ja olenhan minä vasta 11 v. ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt hyvästä tiedä :D Täällä on jotain mun töitä:
   http://anttu-chan.deviantart.com/

   En valitettavasti ole menossa Animeconiin :< Jos jotain coneja tulisi vaikka ensi vuonna tai myöhemmin Helsingin suunnille olen niihin varmaan menossa. Lisäksi olen nyt kesätöissä, joten siellä menee koko kesäloma pitkälti.

   Poista
 3. Nyt tälläinen hyvin epäoleennainen kysymys mikä ei liity mitenkään mihinkään mutta kun rekisteröidyit kaksoissola foorumille niin siellä ihan alhaalla oli varmistus kysymys "oletko ihminen?" -ja eri vastauksia. EIKÖ SIIHEN PIDÄ VASTATA "Kyllä" ?! olen yrittänyt sinne jo vuoden päivät ja tulee ilmoitus että olet antanut epäkelvon vastauksen kysymykseen ja varmistuskysymyskenttä on pyyhitty tyhjäksi. En voi ymmärtää miksi ja alkaa hermo menemään niin osaatko mitenkään auttaa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin tästä viestiä foorumin teknikolle, katsotaan mitä hän vastaa.

   Poista
  2. Siihen pitää vastata Kyllä/Yes
   Pelkkä kyllä tai yes ei siis käy.

   Kysymys on tälläinen, koska foorumilla on myös englanninkielinen alue.

   Poista
 4. Hei vain! Luin blogiasi hieman ja nyt sanon että se on aivan huippu hyvä! Kuvat Ginga aiheesta ovat loistavia ja pidin eniten siitä Weed pokkarin värikuvista en tiennyt että niitä löytyy pokkarissa värillisinäkin :) Jatka kirjoittamista ihmeessä!

  VastaaPoista
 5. olet minusta mahtava piirtäjä osaat kaiken näköstä piirtää :)

  VastaaPoista