torstai 13. lokakuuta 2016

Joulukalenteri 2016 - ehdotuksia luukkuihin?


Blogissa jonkin aikaa vallinneesta hiljaiselosta huolimatta joulukuu lähestyy uhkaavasti ja vuorossa on jälleen tuttuun tapaan joulukalenteri ja olisi jälleen mukavaa kuulla millaisia toiveita teillä olisi sisällön suhteen! Pyrin näitä parhaani mukaan täyttämään ja joka vuosi tulee opittua jotain uutta.

Perinteisesti mukana tulee tänäkin vuonna olemaan allekirjoituskuvia, avataria, taustakuvia sekä todennäköisesti joku askarteluvinkkikin. Viime vuoden suosikkeja tuntuivat olevan täyttötarinat, joten niitä löytyy ehdottomasti tämänkin vuoden kalenterista. 
Lisäksi fanitarina saattaa saada jatkoa...!

Ideoita, toiveita, aikaisempia suosikkeja, toivepostauksia?
Ehdotukset kommentteihin kiitos! :)

25 kommenttia:

 1. Uudelleen piirrettyjä kohtauksia animesta, väritettyjä kuvia mangasta, joku testi, ehkä koirien fuusioita esim miltä näyttäisi jos jerome ja rocket risteytyisivät, mukiin/lasiin piirrettyä gingaa, kalvoväreillä ikkunaan tehtyjä ginga-koristeita..

  VastaaPoista
 2. Täyttötarinat oli parhaita, joten kiva kuulla, että niitä tulee myös tänä vuonna! :D Taustakuvat ovat myös kivoja, toivoisin taustakuvia erityisesti pahiksiin liittyen + Ginistä myös. Tykkään myös askarteluvinkeistä.

  Tässä myös muita toiveitani: uudelleen piirrettyjä kohtauksia animesta, erilaisia testejä, arvonta/kilpailu... Myös tuo idea hahmojen fuusioista on tosi hauska! Olisi hauska nähdä miltä vaikkapa Moss + Sniper näyttää jne. :D Hauskaa olisi nähdä myös hahmoja eri eläiminä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja myös erilaiset kuvanmuokkaukset olisi kivoja. Siis esim GNG:n hahmoja GDW:n tyylillä ja animen hahmoja mangan tyylillä ja toistepäin. Ja myös oheistuotemuokkauksia.

   Strippisarjakuvat olisi myös kivoja. Erilaisia hauskoja ja/tai jouluisia sarjiksia.

   Poista
  2. Kiitos paljon ehdotuksista! Mukavaa kuulla millaiset ideat on toimineet niin tietää toteuttaa niitä jatkossakin! :) Täyttötarinoista moni tosiaan piti, joten pakkohan sellaisia on saada mukaan tänäkin vuonna!

   Poista
 3. Uudelleen piirrettyjä screenshotteja animesta tai mangan ruutu(ja) niinkuin facebookissa jo jaoit sen yhden!
  Niinkun joku sanoi jo, niin fuusiot voisi olla aika mielenkiintoisia!
  Ja kuvanmuokkaukset on aina hauskoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksista! :) Mangaruudut/sivut ovatkin jo projektilistallani.

   Poista
 4. Lineartit olisivat hieno juttu, kun niitä et ole tainnut tehdä paljoa(?)

  Myös jokin plush pehmo ohje olisi kiva! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lineartit on jääneet aika vähille viime vuosina, viime vuonna tein vain muutaman värityskuvan :)

   Kiitos ehdotuksista!

   Poista
 5. Toi GNG-hahmojen muokkaus GDW-tyyliseksi ja päinvastoin kuulostaa hauskalta idealta :D

  VastaaPoista
 6. Ois Kiva jos tulis esim. Jotain parodioita vaikka weedistä, pelejä tai jonkinlaisia animaatioita. ��

  VastaaPoista
 7. Joku karhuaiheinen ja pahiskoira-aiheinen hassuttelukuva, Goheeseen tai muihin ihmisiin liittyvät pilapiirrokset. :D

  VastaaPoista
 8. Jotain pelejä, kilpailuja, piirustuksia...=)

  VastaaPoista
 9. Tietoiskuja Gingasta, joista Takahashi on kertonut esim. haastattelujen yhteydessä. Sellaisia tietoiskuja Gingasta, jotka eivät ilmene suoraan tai lainkaan pelkästään mangoja lukemalla ja/tai animea katsomalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta! Tämä kuulostaisi hyvältä erityisesti niitä faneja ajatellen, jotka ovat juuri vain lukeneet mangaa tai katsoneet animea.

   Poista
  2. Nuo tietoiskut voisi toteuttaa vaikka piirustusten muodossa. Eli vaikka kuvassa joku Ginga-hahmo kertoo noita tietoja tai piirustus havainnollistaa niitä tietoja tms. Silloin myös ne, jotka asioista jo tietävät, saavat luukusta jotain irti piirustuksen muodossa. :D Ja onhan kuva aina muutenkin kivempi kuin lista tekstiä.

   Niin ja itse toivoisin erilaisia testejä, niitä kun ei voi koskaan olla liikaa (ja aikalailla kaikki niistä tykkää)!

   Poista
  3. Kiitos ehdotuksista! Pitää katsoa miten aikani riittää toteutukseen kuvitusten osalta, mutta tuo on kyllä aivan totta ^^

   Poista
 10. Kilpailuja, tekstejä ja piirustuksia. :)

  VastaaPoista
 11. Ginga-musiikkivideo tai ehkäpä kappalelista musiikista/lauluista, joista tulee Ginga / jokin Gingan hahmo / jokin kohtaus Gingassa mieleen. Vähän kuin theme-song. Jos sinulta sellaisia löytyy, tai ehkä blogissa voisi pitää vaikka kyselyn jos lukijoilla olisi tällaisia ja niitä voisi listata sitten kalenteripostaukseen. :)
  Tietysti kappaleiden kohdalla voisi olla muutamalla sanalla selitetty miksi juuri tämä kappale sopii hahmolle / Gingaan / kohtaukseen.

  VastaaPoista