sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kuka minä olisin gingasta?

Tutustuin hiljan Chibiga-blogiin ja lueskelin tekstiä, joka kertoi kirjoittajan tuloksia testeistä ja suhtautumisia niihin. Olen aina pitänyt testien tekemisestä ja mielestäni hyvin tehdyt testit voivat mennä välillä tosi nappiin tuloksiensa puolesta.

Tein joskus aikoinaan haasteen nimeltä "Luo itsesi gingamaailmaan", joten tämän tekstin idea on sinällään hieman samanlainen, mutta ajattelin, että tämän tarkoituksena olisi enemmänkin määritellä ketä valmista hahmoa muistuttaisin itse sarjoista. Päädyin sitten keräämään vähän erilaisia vastauksia monista eri testeistä saadakseni hieman paremman kokonaiskuvan.
______________________________________________________

Hopeanuoli.comin testit olivat itselleni ne kaikista tutuimmat, joten aloittakaamme niistä.
GNG: Chutora, GDW: Kagetora

Nämä vastaukset ovat vaihdelleet rutkasti vuosien saatossa omalla kohdallani, mutta nyt kävi näin. Chutoran olen oikeastaan saanut aika usein vastaukseksi ja olen aina miettinyt miksi. Chutora on se hahmoista melko usein veljiensä varjoon jäävä, josta ei loppujen lopuksi ole paljon muistettavaa. Hahmo katoaakin salamyhkäisesti ennen GDW:tä. Toisaalta kai ken ei rotuna yllättänyt minua, sillä olin valinnut sen silloinkin roduksi, kun tein tuon "Luo itsesi gingamaailmaan" -haasteen. Sarjoissa kai kenit kuvataan usein aika itsepäisinä ja sisukkaina, mutta myös lojaaleina ja suhteellisen järkevinä, joten pystyn tavalla tai toisella samaistumaan useampiin hahmoihin. Lisäksi pidän kovasti hahmojen kuvioinnista.

Ginga Placen henkilötesti antoi minulle tulokseksi Akatoran.
Olen aina pitänyt Akatorasta hahmona, mutta koska ideana on verrata hahmon sopivuutta itseeni voisin itse kuvitella, että muistuttaisin kaikista epäilyistäni huolimatta kuitenkin kenties hieman enemmän Chutoraa tai sitten Kurotoraa. Omistan itse kaksi vanhempaa sisarusta (ja yhden nuoremman), joten samaistuminen vanhimpaan veljeen ei ollut oikein päällimmäisenä, kun suomidubbia katselin ensimmäisiä kertoja.

Cronan tekemän GDW-testin mukaan olin Jerome.
Mikä on sinällään... surullista kyllä hyvin samaistuttava hahmo kohdallani. Kai kenien osalta tuli jo mainittua itsepäisyydestäni. Jeromessa korostuu myös se, että vaikka hahmo pääosin tulee kaikkien kanssa toimeen ei hänellä varsinaisia läheisiä ystäviä tunnu olevan. Jerome on välillä hieman idiootti, minkä pystyn myös allekirjoittamaan täysin - toimin välillä hyvin ajattelemattomasti. Toisaalta, kuten Jeromekin, olen itsekin hyvin lojaali sellaisille, jotka ovat sen arvoisia.

FDQ666Roadien GNG-testin mukaan olin Riki.
Vaikka testi oli mielestäni hyvin tehty olin aikalailla sitä mieltä, että no siinä on hahmo joka ei muistuta minua pätkän vertaa... En osaa yhdistää Rikiä millään tavalla itseeni. Yleisesti ottaen pidän sarjojen akitoista, mutta Riki ei ole koskaan pahemmin minua hetkauttanut enkä voisi kuvitella samaistuvanikaan mihinkään "suuremmassa roolissa" olevaan hahmoon. Olisin melko varmasti jokin sivuhenkilö.

Rajatummista testeistä:
Kaksoissolan johtaja-testi antoi tulokseksi Akamen.
Ginga Spiralin pahis-testi antoi puolestaan tulokseksi Kurojakin.


Lopputulos: Näyttää kallistuvan aikalailla kai keniin ja hahmoja pohdiskeltuani päädyin siihen, että saattaisin muistuttaa kaikkein eniten Chutoraa. Olisin sivuhahmo, joka saattaisi olla näkyvillä hetken ajasta, mutta joka sitten näkyisi pelkästään lähinnä taustalla ja lopulta katoaisi sarjasta syystä tai toisesta.

4 kommenttia:

 1. Kiva aihe josta kirjoitit vaikka onkin vanha aihe itekkin noita testejä suoritellu osaa en osannut ja olen saanut tuloksiksi: sniper,hogen ja gin/hopeanuoli :-)

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin tästä kirjotuksestasi 2x XD

  VastaaPoista
 3. Sain hopeanuoli.comin testistä tulokseksi weedin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. etole ainoa ja mä vastasin rehellisesti

   Poista