maanantai 27. tammikuuta 2014

Meteor Ginistä uutta tietoa!Noniin, tätä kun on nyt kyselty jo useaan otteeseen niin vastaus tuli viimeinkin. Lähestyin siis kustantajien nurkassa seuraavalla viestillä viime vuoden lopussa:
"En tiedä onko asiasta kyselty jo, mutta laitetaanpa tänne nyt kuitenkin. 
Mitkä ovat mahdollisuudet saada jokin loppuunmyyty manga (tässä tapauksessa yksiosainen) uudelleen myyntiin? Olen lähinnä itse seurannut, että Meteor Ginillä olisi vielä kahdesta eri painoksesta huolimatta kysyntää." 

Vastaukseksi tuli, että uusintapainos ei ole kovinkaan todennäköistä, mutta jos siltä näyttää, että halukkaita on enemmän kuin muutama voidaan asia ottaa harkintaan. Useiden ilmoittautuneiden ja aktiivisten uteluiden jälkeen Antti-setä oli kommentoinut näin foorumille:

"No nyt vihdoin selvisi. Otamme pienehkön uusintapainoksen. Ilmoitan kun tiedän koska ovat valmiina."
http://www.kaksoissola.net/foorumi/viewtopic.php?f=28&t=2496&start=110#p55912 

EDIT: Lisäinfoa
Kirjan ohjehinta on 19€ (koska pieni painos maksaa enemmän kuin iso), mukana tulee olemaan juliste joka on tällä kertaa kiinitetty ns. liimatipalla ettei se pääse lehahtamaan kirjan välistä. 

12 kommenttia:

 1. Jes!! Aivan mahtavaa. Kiitos tuhannesti kun otit tämän puheeksi!!!

  VastaaPoista
 2. Hei, kelpaisiko palkinto / haaste? Jos vastaus on kyllä, sinulle olisi täällä Liebster Blog -palkinto, käy hakemassa! :3

  http://arcticinlaumankuulumisia.blogspot.fi/2014/01/saatiin-palkintohaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tästä kunnianosoituksesta ^_^

   Valitettavasti koitan välttää tälläisten haasteiden blogilla täyttämistä, mikäli ne eivät enemmän liity aiheeseen. Kiitos kuitenkin!

   Poista
  2. Joo arvelinkin että kaikkia ei välttämättä tosiaan kiinnosta tunkea blogiaan täyteen haasteita, mutta koitin joillekin sen tyrkyttää kuitenkin :'D
   Ja olepa hyvä n_n

   Poista
 3. Tulisikohan myös Hopeanuoli 1 special editions??

  Ite sain tuon opuksen suomeksi ja japaniksi huutonetistä ja kummassakin juliste (toinen on hieman hajalla mutta..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopeanuolen uusintapainoksessa oli ainakin ihan tavallinen 1. osa. Tämä varmaankin siksi, että värikuvien painaminen olisi varmasti maksanut enemmän sekä kustantamolle, että ostajille.

   Muistaakseni tuo erikoisjulkaisu oli vain rajoitettu painos, kuten Meteor Ginkin, joten siitä tuskin tulee uusintapainosta. Ainakaan, jos kukaan ei asiaa kysele.

   Poista
  2. Itseäni kyllä kiinnostaisi PALJON uusinta special editionista^^^

   Poista
  3. Sitten vain rohkeasti kysymään! :)

   Poista
 4. Jes! Unelmien täyttymys! <3 Kiitos niiiin kun tulee lisää Meteor Ginejä! <3 Tuleeko infoa jonnekin ku nää saapuu kauppoihin? Tuleeko esim. Kaksoisola.netin sivuille infoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän asiasta infota :) Varmaankin foorumille tai sitten kannattaa seurata esim. Kaksoissolan tai Hopeatiikerin facebook-sivuja. Siellä yleensä infotaan aika nopeasti.

   Poista
 5. Siis onko fang osat tulossa suomeksi tulevaisuudessa? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, FANGien alustavat päivämäärät löytyykin tuosta vasemmasta sivupalkista :)

   Poista