sunnuntai 1. syyskuuta 2013

200. tykkääjän special (+ vlog)

200. tykkääjän raja meni rikki tässä jo jonkin aikaa sitten. En valitettavasti pidä sen kunniaksi mitään kilpailua tai arvontaa, kun juuri tuli sellainen pidettyä. Sen sijaan saatte special-postauksen, joka sisältää lähinnä Kysy minulta-haasteen viimeisen osan ja toivotun kokoelma-postauksen myös videon muodossa.
Laitetaan tähän nyt 200. tykkääjän kunniaksi jo hieman aikaisemmin valmistelemani kuva, joka juontaa juurensa siihen, että minulta pyydettiin joskus aiemmin, että piirtäisin joitakin animen lempikohtauksiani. 

 
Luvattu toinen ja viimeinen osa haasteesta.

Pahoittelen videon sekavuutta, voin selittää joissakin kohdissa jotain ihan outoa, tuli kuvattua tätä aamulla pienessä aamukoomassa. 

 
Video kokoelmasta.

6 kommenttia:

 1. Kivaa, kun teit toisen osion tuosta kysymysosiosta ^^

  VastaaPoista
 2. Mistä olet löytänyt tuon kansion noille keräilykorteille? Tai tarkemmin sanottuna tuollaiset muovitaskut johon kortit saa tuollain kätevästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, tuollaisia keräilykorttimuovitaskuja löytyy muistaakseni ainakin Suomalaisesta kirjakaupasta tai sitten mahdollisesti Akateemisesta. Muistaakseni Suomalaisesta olen ostanut noita, ovat ihan käteviä. Sinne menee kivasti kaikki keräilykortit ^^

   Poista
  2. Kiitos tiedosta, pitää varmaan joku kerta katsella jos ostaisi itsekin noita. :)

   Poista