lauantai 15. kesäkuuta 2013

Suosikki- ja inhokkihahmot (GNG)

Ehdotettuja postauksia.

Päivitetty versio aikaisempiin lempihahmoista kertoviin postauksiin.

65 seuraajaa bloggerin puolella, kiitos! ♥

Kuvat: Ginga Board
_________________________________________
SUOSIKIT
Hahmot ovat aakkosjärjestyksessä, eivät paremmuus.
Akame 
Kaikesta aivopieruilustaan ("myrkytänpä vieraan lauman selvittämättä edes miksi he ovat täällä") huolimatta yksi suosikkihahmojani. Hahmolla on yksinkertainen, mutta kaunis ulkonäkö ja Akamessa kiehtoo eniten sen asema iga-koirien johtajana. Hahmo on loistava taistelija, sekä äärimmäisen rauhallinen ja hillitty. 

Cross
Pidän siitä, että lauman ainoa naaras ei ole sellainen kaikkien uroksien ympäröimä hienohelma vaan rämäpäinen soturi. Cross on nimenomaan ansainnut paikkansa laumassa, mutta hahmon naisekkuutta ei ole pilattu millään muotoa ja Cross toimiikin esimerkiksi Ginille eräänlaisena äiti-hahmona ympäri tarinan. 
Omasta mielestäni Cross on pilattu GDW:ssä, vaikka hahmo saikin pentuja ja ikääntyi se olisi silti voinut mielestäni pitää GNG:ssä sille ominaiseksi tulleen kovapäisen luonteensa.

 Daisuke
Kaikin puolin mahtava hahmo, johon oli lapsena helppo samaistua, kun katsoi Hopeanuolta kasetilta. Daisuke on tyypillinen poikalapsi, joka on hyvin pitkälti aina menossa ja joutuu oppimaan asioita kantapään kautta, koska tekee ensin ja miettii vasta sitten. Daisukella on myös melko rämäpäinen luonne ja melkein toivoin ettei hän aikuistuisi koskaan. Aikuisena Daisuke on mielestäni tylsä.

Gin
Tarinan päähenkilö, josta on helppoa pitää. Gin on tavallaan kokonaisuus kaikkia hyvänä pidettyjä piirteitä, kuten rohkeutta, oikeudenmukaisuutta ja lempeyttä eikä koskaan tee mitään pahaa. Ginistä on kuitenkin tehnyt myös pentumainen hahmo, jonka pitää tehdä virheitä oppiakseen.
 Hahmo kehittyy tarinan aikana nopeasti ja häntä pidetään hyvin taitavana, jolle on kuitenkin hyvin pitkälti luonnollinen selitys, sillä Gin on kokenut kovan koulutuksen.

 John
Täytynee myöntää etten pitänyt Johnista ensimmäisellä tai toisellakaan kerralla, kun katsoin Hopeanuolta. Mielestäni se oli jokseenkin mahtaileva hahmo, joka aliarvioi kaikki muut ja kuvitteli itsestään liikoja. 
Myöhemmin olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että hävittyään Rikille Johnista tuli alistuvampi ja se oppi kunnioittamaan ja arvostamaan muita. Toki hahmo on hyvin vahva ja taitava, mutta se ei varsinaisesti enää prässäile taidoillaan. Johnilla on myös melko temperamenttinen luonne, josta pidän tietyissä hahmoissa.
Kurotora 
Ehdoton lempihahmoni tiikeriveljeksistä. Pidän sinisestä väristä ja kuten jo Johnin kohdalla tuli todettua, temperamenttisesta luonteesta. Kurotora onkin melkoinen päänsä aukoja ja säilyttänyt onneksi luonteensa myös GDW:ssä.
 Smith 
Pitkäaikainen suosikkihahmoni. Smithissä on mukava ripaus johtajuutta, huolehtivuutta ja huumoria. Kuitenkin se on esillä hyvin pitkälti sarjassa katsomassa Ginin perään. Smith osaa olla älykäs tarvittaessa, mutta kovin vahva se ei ole.

 Gohei
Aloin pitää Goheista oikeastaan hyvin pitkälti Ginga Densetsu Rikin ansiosta. GNG:ssä Gohei on hyvin pitkälti takakireä ja muistan peläneeni häntä animessa lapsena. Manga kuitenkin toi sympatiani hänelle. Vaikka Goheilla onkin vähän kyseenalaiset koulutustavat hän on kuitenkin taitava metsästäjä.

Sniper
Sniper ei toki ole sieltä hyvisten päästä, mutta mielestäni hahmo on loistavasti tehty. Kukaan ei osaa epäillä Sniperin olevan petturi, koska se toimii hitaasti ja harkiten. Tosin en ymmärrä miksi hän on valinnut lauman huonoimman taistelijan ja pelkurin rinnalleen. Sniperin juonetkaan eivät onnistu kovin hyvin.
_________________________________________
Inhokit
Hahmot ovat aakkosjärjestyksessä, eivät paremmuus.

Bemu
Bemun rooli on sarjassa ihan minimaalinen. Lisäksi koiran ulkonäkö on aina häirinnyt minua.
 Hyena
Pakko ihmetellä Sniperin logiikkaa siitä, että John olisi huolittu laumaan, mutta Giniä ei. Laumasta kun löytyy tälläisiäkin "upeita" yksilöitä, jotka ovat hyvin pitkälti täysin hyödyttömiä pelkureita.. Hyena kuitenkin käänsi kelkkansa juuri ennen kuolemaansa, mutta se tuntui melko merkityksettömältä enää siinä vaiheessa.

Jaguar
 Jostakin syystä en vain pidä kyseisestä hahmosta. Mossin pojaksi se on mielestäni melko hyödytön olento.

2 kommenttia:

  1. ääägh! Hyeena on sulla inhokeissa :o mulla se kuuluis lemppareihin <3 mutta kaikilla oma mielipide!

    VastaaPoista