keskiviikko 30. toukokuuta 2012

2. pakettiÜberhienoja, upeita, uniikkeja GNG-animaatiokalvoja! Sanokaa etten ole ainoa, joka melkein hyppi tasajalkaa, kun kuulin koko asiasta :'D ♥ Nämä ovat ihan mahtavia, joskin nykyään melkolailla hintavia, joten aiomme Myn kanssa olla poikkeus ja nämä lähtevät melko varmasti alle satasella ^-^

Laskin muistaakseni, että seitsemän kalvoa on tulossa myyntiin, joten se on pitkälti huutajista kiinni paljonko näistä tulee loppujen lopuksi.

Kuvassa olevat molemmat animaatiokalvot, joissa on Gin-pentu ovat valitettavasti pois huutokaupasta. Toinen oli minulle vaihdossa ja toinen varattu etukäteen ostajalle. Yksi Gin-kalvo kuitenkin on menossa myyntiin.


Eli kaiken kaikkiaan tästä tavarakasasta vain kaksi oli tulossa minulle. Iso, hopeinen Gin figuuri, sekä tämä kerta kaikkiaan upea ja suloinen Gin-kalvo ♥ Luonnospaperi ja kalvo olivat liimautuneet yhteen, mutta se ei minua paljon hetkauttanut. Oli ihan uskomatonta saada se viimeinkin hyllyyn.

Huomenna pitäisi saada myös kuvia mallikuvista, olin hakemassa niitä jo tänään, mutta postinkantaja oli myöhässä eikä ollut tuonut pakettiani ajoissa postiin.


Mitä ovat animaatiokalvot?

Ginga Nagareboshi Gin-anime on monien vanhojen piirrossarjojen ja -elokuvien tavoin piirretty käsin. Jokainen käsin piirretty animaatio tarvitsee sekuntiin noin 24 animaatiokalvoa. Nämä kalvot ovat päätyneet studion ulkopuolelle todennäköisesti "varastettuina", roskiin heitettynä tai tekijöiden vietyä niitä mukanaan. Animaatiokalvot eivät ole varsinaisia oheistuotteita, mutta niillä on suuri arvo fanien ja keräilijöiden keskuudessa eikä ihme - jokainen kappale on uniikki ja niitä on maailmassa vain yksi ja ainoa.

Animaatiokalvot säilötään yleensä pimeään, koska auringonvalo vaurioittaa niitä ja jotkut kalvot ovat voineetkin tuhoutua huonon säilytyksen vuoksi. Yleensä animaatiokalvojen mukana on luonnos, joka on voinut aikojen kuluessa liimautua kiinni kalvoon (kuten omani). Luonnosta ei kannata lähteä repimään irti kalvosta, koska kalvon maalipinta voi repeytyä tai luonnoksesta lähteä paperia irti.

GNG-animaatiokalvot ovat kokoa  24,5 x 27, joten jos sellaisen haluaa kehystää sen lisäksi, että sitä pitää myös kehystettynä varjella auringonvalolta, myös oikean kehyksen löytäminen on melko vaikeaa, koska yleensä kehysten mitat ovat joko 24 x 30 tai 30 x 40. Jos onnistuu löytämään 25 x 30 kokoisen kehyksen se olisi ihanne, mutta itse myönnän vain mahduttaneeni (leikanneeni muutaman millin luonnospaperista pois - anteeksi kaikki joilla on D8 -ilme nyt tämän takia siellä) sen tuohon pienempään kehykseen. Mutta minulle oli tärkeämpää saada kuva hyllyyn suojaan kuin jättää se ylisuuressa kehyksessä paikkaan, johon paistaisi aurinko, koska iso kehys ei meinannut mahtua yhtään mihinkään.

~ Tietoa mm. Kaksoissolasta

Kohta animesta, josta oma kalvoni on kutakuinkin

4 kommenttia:

 1. Kihihii, ja minä saankin yhden noista Gineistä >:3 John olisi myös hieno, mutta ei ole nyt varaa ostaa muita.. Mahtavaa saada tuollaisia, tosin täytyy miettiä sitten, että pistääkö ihan tuollaisenaan hyllyyn vai sitten ihan kehyksiin.. Humhum.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. >3 Itse olen ihan tyytyväinen tuohon yhteenkin kalvoon.

   Tosiaan tuon kehyksen kanssa oli vain ongelmia :'D Kun niitä ei tosiaan ole oikein tuota kokoa, joten itse jouduin sitä luonnoskalvoa järsimään pari milliä.

   Poista
 2. Voi harmi, Satanica oli nopea ja ehti nappasta tuon hienomman Gin-kalvon. >:) No, toivottavasti törmään näihin vielä tulevaisuudessa. Anttu, sinun kalvosi on kyllä ihan tajuttoman söpö. :D Vaikka Gin onkin niin raukka siinä, mutta sen ilme. <3 Voi raasu.

  Oletko muuten aikeissa kerätä kaikenvärisiä/-kokoisia Gin figuureja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on valitettavasti nämä kaverisuhteet tälläisiä :'D
   Tykkään itsekin tosi paljon tuosta kalvosta :> Vaikka luonnos ja kalvo ovatkin liimautuneet yhteen.

   Olen kyllä :) Yritän saada mahdollisimman monta olemassa olevaa Gin-figuuria. Keskikokoisia haikailisin tällä hetkellä eniten.

   Poista